Інформація
Пошук

Перламутрові тіні

LORINA 17.12.2020

Перламутрові тіні — надійний спосіб «відчинити» свій погляд і освіжити образ. Перламутровими тінями користується практично кожна жінка. Секрет їх популярності - присутність у їх складі блискучих мініатюрних частинок з металевим блиском. Такий ефект здатний буквально творити чудеса. З його допомогою можна зробити погляд більш відкритим, приховати втому, надати образу свіжості. очі. Такий косметичний засіб стане ідеальним помічником при створенні макіяжу для романтичного побачення, відвідування кафе, бару, ресторану, неформальної зустрічі з подругами або колегами по роботі. . У кожній колекції будь-якої торгової марки завжди представлено безліч перламутрових тіней. Це не залежить від статусу бренду та призначення його продукції. Давайте більше дізнаємося про особливості використання та вибору найпопулярніших у наш час тіней для повік.

Як зробити ідеальний макіяж


Щоб створений образ захоплював оточуючих, наповал вражав чоловіків та викликав білу заздрість у подруг, необхідно пам'ятати про деякі особливості застосування та вибору таких тіней:

  • Не варто користуватися подібними косметичними засобами тим жінкам, у яких не ідеальна шкіра повік.
  • Присутність на них зморшок – привід для того, щоб віддати перевагу матовим тіням. Перламутр не допоможе при коригуванні форми ока, не може надати погляду глибини. Для цього потрібно поєднувати перламутрові та матові тіні.
  • Широкий вибір відтінків допоможе підібрати ідеально підходящий варіант. Найпопулярніші – світлі тони. Спокій і глибина темних і холодних теплих відтінків нададуть макіяжу привабливості та урочистості — вони підійдуть для романтичної вечері, святкового застілля, ділової зустрічі. Яскравість і соковитість літніх тонів допоможуть надати образу легкості, свіжості та розкутості.
  • Не варто думати, що багато блиску немає. Поєднання перламутрових тіней з блискучими помадою та рум'янами здатне буквально «поставити хрест» на вашому образі, зробити його вульгарним та несмачним. Професіонали рекомендують при створенні макіяжу наголошувати лише на очах. Обличчя жінки — це не ялинкова іграшка, тому вона не повинна блищати та «блискати».

Особливості нанесення


Для нанесення використовуються спеціальні аплікатори. Як правило, їх продають разом із наборами тіней. Необхідно визнати, що зазвичай вони не можуть похвалитися зручністю використання. Головні недоліки — маленькі розміри головки аплікатора і недостатня довжина ручок, через що вони постійно «норовять» вислизнути з рук. В принципі, можна спробувати користуватися плоским пензликом достатньої ширини. Однак на практиці аплікатори виглядають краще. Макіяж повинен підкреслювати красивий погляд леді і приховувати (або не акцентувати увагу) на недоліках і проблемних місцях. Тіні з перламутром - найкращий вибір для пружної та молодої шкіри без зморшок. Інакше вони здатні візуально додати жінці віку. Зацікавилися покупців ми з радістю чекаємо в нашому інтернет магазині косметики і надамо консультацію з питань, що вас цікавлять. Купити перламутрові тіні у нас дуже вигідно, тому що оптова ціна на тіні починається від 8 гривень. Ознайомитись з повним каталогом декоративної косметики ви можете на нашому сайті


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Популярні статті
Типи очей та їх корекція
Очі прикрашають кожну жінку. Однак не у всіх очі ідеальної форми і правильно розташовані по відношенню до інших частин обличчя, що робить очі менш привабливими. Тому при нанесенні макіяжу дуже важливо..
5399
Шимерні тіні: поняття, особливості, використання, правила нанесення
Особливою популярністю серед продуктів декоративної косметики користуються шиммерні бьюті-кошти. Покази модних будинків, глянсові видання схвалюють та підтримують такий сучасний тренд.    &n..
2950
Щітки для макіяжу: докладний розбір кожного пензля
Секрет якісного бездоганного make-up залежить не тільки від різноманітності косметичних засобів та текстур, які Ви використовуєте, а й від того, як і чим ці засоби наносяться. Один із важливих інструм..
2638